vintertid...

jag hatar vintertid. inte vintern utan vintertid. just det att ställa tillbaka klockan och att allt är så mörkt hela tiden.
klarar inte av att jag alltid ska vara den som blir superduper förkyld och som blir hemskt hängig.

så nu har jag tagit två brustabletter som motverkar förkylning så får jag hoppas på att jag kan sova bort det.
tänkte ändå dega imorgon innan vi sticker ut med mamma på födelsedagsmiddag.

hoppas mitt simkort kommer imorgon för det kom inte idag :/







min söndag

har nu räknat till upp till 16 blåmärken på min kropp, vafan!? konstigt...
 
idag har jag bara degat runt. hjälpt pappa med att kasta vår gamla torktumlare för den var isönder, insåg då också när jag tog på mig jackan jag haft på mig i åttan och nian att det var ju jävlar vad den var stor, två stycken elin hade fått plats där, och jag har inget minne att den var SÅ stor på mig, mera tvärtom, super tajt. wow, då vet man att man i alla fall gjort något rätt.
 
jag älskar söndagar då jag bara får dega runt, det har dock varit lite tråkigt i med jag inte har kvar mina gratis sms utan jag får vänta tills mitt simkort till nya mobilen kommer, hoppas det kommer imorgon.
 
imorgon ska jag också till emporia med mina fina vänner elisabeth & morgan. jag måste ha lite nya kläder, letar efter ett par billiga men snygga skor och så ska vi ta en tur bland secondhand butiker, I LOVE SECONDHAND.
mitt skolkort funkar nu på lovet (hoppas jag) så det kommer bli mycket malmö nu i veckan.
 
mot kvällen imorgon ska jag nog följa med min syster och hennes pojkvän hem till min moster, dom ska kolla fotboll och för att jag inte ska dega iväg hela kvällen hade det ju varit roligt att hänga med och vara lite mer social än vad jag är.
 
sen fyller mamsi år på tisdag, så det blir att fira henne på tisdagskväll! 
 
wäh är alldeles för trött för att fortsätta skriva så lägger ut en bild på min fina nya bebis och två bilder från konserten i torsdags! 
 
 
(min bebis, kan inte sluta pilla på den...)
 
 
(SiSo ensemblen <3)
 
 
(min fina ensemble) 
 
puss <3
 

kåta gamlingar

dra åt helvete. jag har inte tiden eller orken att argumentera emot era barnsliga statements. nej jag är inget 'luder' som ni kallar det och tror ni verkligen ni hittar någon dum 17 åring som vill ligga med er på barnvakts annonser? nä förfan det finns fan sjuka människor i denna världen. väx upp och hitta någon i din egen ålder som är värdig ett sånt äckel som du för jag är fan heller intresserad. om du då inte ser ut som Zac Efron , heter Zac Efron och är lika gammal som Zac Efron, då kan du återkomma.

felix, släktkalas & x-factor

igår vaknade jag upp hos felix med ett par människor. sov inte så länge för chris & jesper snackade som fan vid fyra och sen gick dom ner vid 7, me no gusta. stack i alla fall hem vid ett så jag var hemma vid halv tre. la mig och vilade lite sen gjorde jag mig iordning för att sen åka till släktkalas för att fira min moster och min kusin! det var roligt, fast det är alltid roligt där!

nu sitter jag nere i soffan, har precis vaknat och har ont i halsen. så det är nog tid att göra te och kolla x-factor. sen blir det sims och filmer. älskar lata söndagar!!
hoppas ni får en härlig söndag! själv så räknar man ner dagarna tills jag flyger iväg till underbara flamboyan!
16 dagar kvar!
(underbara elvira)



Konsert

Tror inte riktigt jag kan förklara min kärlek till min klass. Ni är helt underbara. Hela denna kvällen har varit underbar. Hela veckan har fått mig att inse att jag har verkligen hamnat på rätt skola. Rytmusanda till högsta nivån.
Tack för att ni förgyllar mina dagar & tack för att ni gör skolan till en rolig plats att vara på.
Tack för ikväll.

:)

Gym/buss killen som jag tror går på sundsgymnasiet, snälla bjud ut mig eller prata med mig. Tycker du är sjukt het och jag tycker jag är väldigt söt.
Puss hejdå.


Aggressions problem

Tror jag helt seriöst har aggressions problem.
Jag vill bara vrida huvudet av vissa personer som går mig på nerverna. Överdriver nog också på ganska så många nivåer, men i mitt huvud är det first world problems.
I guess I need to chill the fuck out.
 

Städlördag

Idag har jag städat förfullt. Mitt rum är nu kliniskt rent och jag vill aldrig gå ut härifrån. Därför tänkte jag sätta fram min förstärkare och blasta lite basskills för mina kära föräldrar, har precis varit ute och övningskört med mamma också. Lots of fun. Perfekt lördag om jag får säga det själv.
Min kära bästa kompis har fått feber vilket inte är så roligt, men sa till henne att svetta ut det så blir det bättre!
Vi höööörs


Trött tjej

Sitter och äter frukost i köket. Skulle egentligen upp och äta på rummet men jag orkar inte. Hehe.
Läser tidningen, blir allmänbildad. Dricker mitt kaffe och äter min havregrynsgröt. Tror detta kommer bli en bra dag eller?
Ha en bra dag!


Träning :)

Ska alldeles strax sticka iväg till gymmet för ett bodypump pass. Hade hellre suttit hemma och kollat film/sovit som jag gjort sen jag kom hem, men nej, har inte tränat på hela veckan pga plugg så jag måste komma igång igen!

Har bestämt mig också för att äta havregrynsgröt varje morgon nu, sägs vara otroligt mättande. Får se hur det blir.

Snart åker jag till Grand Canaria, LÄNGTAR!


;)

Asså nej jag bara tycker att om du är kompis med mig så avundar jag dig för jag är fan awesome. Hade velat vara min egna bästa vän. 

:)

Efter en massa dagar utan träning gör jag mig nu mentalt redo för ett bodypump pass imorgon. Jag hade historie prov idag, jag sög och kommer förmodligen få göra omprov. Yay..
 
Jag vet inte, du bara gör mig så glad.

hmm

Du som satt och runkade i din firmabil i kön på väg från Mobilia till Södervärn, I SAW YOU.

Ibland sådär, hatar jag formtoppen.

Hej
Formtoppen här nere i äckliga Höllviken kan gå och ta sig någonstans där solen ALDRIG skiner.
Jag hade planer att gå på bodyattack idag kl. 19.10. Men jag har prov i historia på onsdag och jag vill hellre plugga till det. Jag går då in på deras hemsida och försöker avboka, men där står det att avboknings tiden har tagit slut och jag måste ringa dom, så det gör jag. Jag går ner och ringer dom. Där säger jag att jag gärna vill avboka Bodyattacken blablabla. Då säger hon 'fixat, men du vet om att det är en sen avbokning?'
EXCUSE ME?!?!?! 
När FAN blev en timme innan passet börjar en sen avbokning?! 
Så nu, istället för att hon bara kunde sluta vara en sån bitch, måste jag BETALA för att jag sätter min utbildning före träning. Ha, fuck you.

Morfar!

Mot vintrie för att fira morfar! Grattis i efterskott din gamle man <3


:)

Dags för pre nattamauddd. Elin är hungrig


Hej.

Jag sitter och myser med min fru i hennes säng. Vi har precis kollat det absolut nyaste avsnittet av Vampire Diaries. Vi hade planerat att kolla true blood också, men vi fastnade framför vars en dator och spelade candy crush.
Idag har jag varit i skolan, åkte hem, åt mat med mamma och pappa, sen stack jag till Elisabeth. Ska sova här inatt.
Imorgon ska vi fira min morfar, det ska bli väldigt trevligt. Jag saknar min fina släkt.
 
Vet inte riktigt hur jag skulle beskriva dig vid detta tillfället. Men du har fått mig att ändra åsikt om väldigt mycket. Jag saknar dig när du inte är i min närhet och jag önskar du hade kunnat vara med mig föralltid.
 
 

..

Att veta att ditt liv blev så otroligt mycket bättre efteråt sårar mig så otroligt mycket. Som om allt det bra i mitt liv har flyttats över till dig.
Är trött på att leva mitt liv som jag gör. Var är vännerna som inte växer på träd? Dom borde ju gömma sig någonstans.


..

Vissa dagar vill man bara gräva ner sig under en sten, jag har en känsla att hela denna veckan kommer vara som den dagen.


Värmen

32 dagar kvar tills jag åker. Längtar isönder mig själv.


FU

Ni gillar inte mig för att jag är en bitch? Oj förlåt, men jag har faktiskt lärt mig att alltid vara ärlig, och runt er kanske det inte alltid blir positivt.
Släng er i väggen. Det är fan inte min förlust, inte för ett enda öre.


vadislav min älskling

VADISLAV
BABY DON'T HURT ME
DON'T HURT ME
NO MORE.
OOHOHAOHAHAHAOHAOHAHAHAOAHAHOHOOOOOOO
OHAOAHHHAAAAOHOHOHOOOHAAAAHOOOOOO
VADISLAV
VADISLAV
VADISLAV
baby don't hurt me
don't hurt me
no more
don't hurt me
don't hurt me

Naturkunskap

Har naturkunskap och är en hungrig jävel. Mat om en timme, längtar fan som en häst.


träning, igen...

Usch, är helt övertrött efter ett bodyattack pass. Ligger och myser i min säng, tyvärr så är mitt rum som en frysdisk och jag håller på att frysa kroppsdelar av mig.
 
Idag insåg jag hur mycket jag växt som person, det är inte du som är mitt problem längre och det är jag glad för.
 
 

.

Idag har jag komplex över allt. Förfan.


Mat

Jag vill ha det.

Saknad

Jag hade glömt hur det känns att sakna, att sakna någon man inte riktigt känner men som man är nyfiken på. Jag är nyfiken på dig, så nyfiken att jag saknar någon jag aldrig pratat med. 
Jag vill veta hur du pratar, hur du skrattar. Jag vill veta hur det känns att få en kram av just dig
Du får mig på andra tankar & jag gillar det.

Häst är bäst

Jag hade velat förvandla mig till en häst och kunna hoppla som en pålle.


Hard workwork

Orka att jag ens gillar känslan av att vara helt utmattad efter gymmet så jag knappast kan gå i trappor.
Nu dricker jag i alla fall saft.


Wuuuut

Har gått och blivit glasögonorm, men jag älskar mina glasögon så det är okej!
Min 'kära vän' Johan sa att om jag gjorde såna vlog skit sak så skulle han kolla på dom. Vet inte riktigt om han var seriös, och bryr mig inte så mycket ifall han va seriös, men jag funderar starkt på det.
Visa upp att jag har AD/HD typ.

Får seeeeee, puss alla söta människor. Idag är jag glad


Träning

Jag älskar träning och älska är ett starkt ord.


Vafaaaan

Ni vet dagar som är så himla underbara att dom är hemska. Så är dagen idag, längtar till bodycombaten så jag får slå ut lite frustration som inte ens är frustration.


dagen i-landsproblem

Efter en timme av träning sätter jag mig vid datorn istället för att gå in och duscha. Borde söka hjälp åt detta.

bodyattack

Känner att efter en helg med en jävla massa godis är det dags för ännu en vecka av träningträningträning! Därför börjar jag denna veckan med ett pass bodyattack. Har aldrig gjort det innan, har alltid varit bodyjam på måndagar!

Just nu sitter jag och kollar vänner samtidigt som jag pluggar matte, multitasking over heeeereee!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus