Hej

Simple but effective.

Mitt liv har varit riktigt tråkigt idag. Vaknade, stack till skolan i ösregnet, va i skolan utan Elisabeth. Hade en tre timmars håla mitt i allt. Åkte hem, åt, kollade på ett cp program som jag egentligen inte ville kolla på. Sa hej till pappa som kom hem, insåg att jag var trött. Gick upp och la mig i sängen för att 'blunda i någon minut'. Somnade och sov i tre timmar. Vaknade igen och satte på mig träningskläderna, stack till gymmet. Klagade över att jag var trött. Kom hem, var tacksam över att mamma och pappa pausat Robinson, gick in och duschade, kollade Robinson. Poppade popcorn. Åt popcornen. Osvosv

Mitt liv har varit väldigt meningslöst idag MEN imorgon ska jag fixa ett nytt pass. Vet inte om jag ser fram emot att se ut som en luffare på bilden men jag tror det är utseendet jag tänker köra på imorgon.

Vi ska ha clinic imorgon med någon random person från klockan 8.30 till 12.00. Var god och slajsa mitt huvud i tre bitar :)
Nu ska jag sova, godnatt!


Vet att ni gillar mina åsikter

Har en till åsikt om något som är VÄLDIGT störigt. Eller ja, det är nog mest lite instressant fakta om mig och mitt fina beteende. Folk (mest såna man inte riktigt gillar) som alltid ska komma för nära en, asså alltid måste 'nudda' en. 
Look, dude. Jag har ett personligt space runt mig. Jag vill inte ha dig och ditt tryne runt/nära det. Jag har klarat mig hela mitt liv utan dig i mitt personliga space vilket betyder att jag kan klara mig hur bra som helst resten av livet utan dig och dina armar som ska nudda mig.
Jag är väldigt så, asexuell när det gäller sånt. TYP. Det där var en väldigt konstig gemförelse, men ja. Är du nära mig och jag inte gillar det så hade jag gärna uppskattat ifall du bara typ så, försvinner minst 4 meter bort från mig.
 
Jag inser att min såkallade 'aura' är min personliga space. Ibland är det mycket större än andra dagar. 
Ifall du kommer för nära för mig och jag ej gillar det så kommer jag förmodligen le väldigt awkward och tvinga mig fram ett skratt om du säger något roligt. Med andra ord, kommer jag inte vara mig själv. 

Går du bredvid mig och du alltid nuddar min arm eller allmänt mig så kommer jag väldigt säkert inte kolla på dig ifall jag inte gillar dig. Om du frågar mig och du nuddar mig, kommer jag inte kunna tänka på något annat än att din arm eller någon annan kroppsdel nuddar mig, och att jag inte njuter av det lika mycket som du gör. Om du 'råkar' gå in i mig och nudda mig när jag har min personliga space uppfällt, så bryr jag mig inte ifall det var av misstag, i'm gonna be creeped out och jag kommer förmodligen bli väldigt awkward. Ifall jag gillar dig märker du nog ingen skillnad. 
 
Så snälla, stay out of my personal space så är du gullig. 
HEJDÅ
 
 
 

Nya skor & ghost whisperer

Sitter och glor ghost whisperer atm. Hade planer att gå och lägga mig för en halvtimme men jag är inte trött :/
Idag var det skola, började med svenska sen hade jag & Elisabeth låååång håltimme så vi satte oss på galaxy en timme och spelade left4dead :)
Sen hade jag bara ensemble i en timme sen åkte jag heeeeem!

Stack iväg och tränade vid halv sex, kom hem en timme senare, kollade Robinson med mina föräldrar och sen chillade jag.

Köpte nya skor igår! Dom är aweeeesome!
Nu ska jag fortsätta kolla tv och sen sova. Ha det gutt :)
Godnatt!


Störiga hipster ungar

Jag har ett par starka åsikter om en sak. Säga 'Jag älskar dig' alldeles för tidigt.
Vi tar detta från tjejens point of view (för jag är tjej.)

När du är tjej har du lätt att fästa dig, du har lätt att bli såkallad 'beroende' av någon. Killen du JUST blev tillsammans med gör dig lycklig. Han ger dig fjärilar i magen som om dom har krig där inne. Vad han än säger eller gör är 'det mest gulligaste du sett'. Well, newsbreak, allt detta gör inte att du automatiskt älskar killen. Tänk er, allt ni har sett är killens goda sida. Det han 'leker' för att få er intresserade. Det tar MINST en månad för honom att gå tillbaka till det vanliga. Helt plötsligt ser ni honom bråka med familjemedlemmar, börjar snacka skit om en massa folk osvosv. Han visar då sin normala sidan, efter det kommer det jag kallar monstret. Han ser inte dig som smekmånads flickvännen, han ser dig bara som en vanliga flickvän. Någon att bråka med. Ni kommer bråka konstant, om små saker som inte har med NÅGOT att göra. MEN, det viktigaste i detta är att ni kommer lära känna varandra. På helt nya nivåer som jag inte tror du någonsin känt en kille. Nya känslor kommer komma, vissa försvinner, men vissa blir starkare för mellan alla dessa bråk & dåliga dagar, så har ni alltid dom bästa dagarna. Då allt är så himla härligt att dina känslor bara blir starkare av att kolla på honom.

Ifall du som tjej sagt till killen att du älskar honom efter redan ett par dagar/nån vecka och han svarat, så är det nog redan konstaterat att ni INTE kommer hålla. Ni 'älskar' en person som inte riktigt finns. Säger inte det för att vara taskig, I'm just stating the obvious.
Om ni lurar er att ni älskar honom så kommer ni bara bli sååå besvikna på hur han sedan blir. Detsamma gäller killar. Calm your titties, om du tror du älskar henne så ska du bara se hur mycket starkare dina känslor kan bli på bara nån månad.

Kan säga som tjej, det är KLART att vi leker så jävla mycket bättre i början, om du visste hur vi redan var hade du fan aldrig ens tagit en andra titt på oss. Vi ljuger om vad vi gillar för vi vet att ni gillar det, vi klär upp oss, sminkar oss som aldrig förr för vi ska se bra ut framför er.
Vi skrattar åt era skämt, vi tycker små saker är gulliga (även ifall vi egentligen avskyr dom) & vi är bara helt perfekta i era ögon. Sen går en månad förbi, vi har börjat klä oss mindre attraktivt, vi sminkar oss inte som horor längre och vi kanske inte alltid skrattar åt era löjliga skämt. Vi har börjat säga emot mycket mer, vi står upp för oss själva och komiskt nog, skaffat våra egna hobby's. Sen går återigen en månad, vi ÄLSKAR att gå i mjukisbyxor, vi kanske inte bryr oss om att duscha på morgonen, vi går utan smink och nu är det ni som skrattar åt våra skämt.
Så är nästan varje tjej (notera, sa inte ALLA, bryr mig inte riktigt om du är en 'perfekt' flickvän)

Så gå för fan inte och säg att du älskar någon utan att du känner dom. Familjemedlemmar är okej, ni är fucking släkt. Men att älska en kille efter 2 veckor är löjligt att man nästan vill slå sig själv varje gång man ser det.
Lär känna er flickvän/pojkvän först. Ett förhållande går inte bara ut på att älska någon från dag ett ;)

Nu ska jag sova, för jag är trött! Godnatt!

& uhm, detta är no hate till någon. Detta är bara något jag OCH Elisabeth stör oss på!


Mysigt värre!

Just nu ligger jag i sängen, efter att mormor&morfar också kommit gick jag ut och snackade med dom lite. Sen åt vi, så sjukt gott, och sen fastnade jag & Ida framför film haha!

Har börjat få huvudvärk varje kväll, vet inte varför :(
Imorgon är det skola, ska snart sova för jag är sjuuuuukt trött!
Efter skolan ska jag gå lite i stan med Elisabeth (som inte svarar på viber?!?!?!?????!!!??!?) sen åker jag och kör ett pass bodyjam med Becci! Blir nog en bra dag! Behöver dock en större väska (dagens i-landsproblem typ..)

Nu ska jag kolla vidare kick-ass, sen ta bort mitt smink & sen soooova!


Kräftskiva

Igår var det som sagt kräftskiva. När jag väl kom hem så blev det en maaaassa strul med bilder och allt, så jag bestämde mig för att göra detta inlägget idag istället.
Igår var riiiktigt roligt! Kräftskiva med en del av min släkt och jag kan gott säga att det faktiskt var en otroligt bra kväll! God mat, trevligt sällskap & roliga lekar. Typisk kräftskiva a la min släkt haha! 
 
Jag som då ÄLSKAR att skala kräftor, men HATAR att äta dom, skalade till Elias (min kusin) en bra stund tills jag senare kom på att mina händer luktar bajs och det kanske var dags att tvätta dom innan jag gör något korkat som till exempel, tar över det på min kläder eller tar mig i ansiktet. 
Det var en söt liten bebis där igår också, Nick. Fick hålla honom ett tag (första gången jag höll honom spydde han på mig, INTE OKEJ NICK!
Andra gången snackade han med mig som inget annat, han var i full gång! 
 
 
Han var så pass liten att man inte direkt kunde bestämma vilket håll han skulle visa & jag satt ensam i ett hörn med honom så det fick bli en fin liten rygg bild! 
 
 
 
 
 
Så, ja. Kräftskivan blev en otroligt lyckad kväll! 
Nu ska jag ut och vara socia med min farmor&farfar innan mormor&morfar kommer. Vi ska grilla och umgås. Mysigt!
 
Ha det bra sålänge så skriver jag väl ikväll! Hejdå! :)

Trött & sliten

Precis kommit hem från Kräftskivan. Är  så himla trött & har världens huvudvärk så jag tänker bara lämna det sådär. Tänkte skriva om Kräftskivan imorgon när jag vaknar ifall jag mår bättre.
Tycker alla ska ha det sådär sjukt bra :)

Hoffmaestro!!

Kom precis hem efter att ha varit i stan och kollar Hoffmaestro! Så jääävla bra! Ugh så jävla bra underhållare & så sjukt bra band!!
Ifall jag hade haft bättre sällskap (Elisabeth) och kanske fler som i alla fall har hört dom innan och som älskar dom mycket mer så hade det varit the time of my life. Nu var det lite lame, då blir det alltid att jag ställer mig (helst för mig själv) bredvid allt och bara står där, ler som en fåne och kanske klappar ibland. Ibland orkar man inte bara.
Nästa gång dom kommer till stan då blir det fullt ös!!!

Annars har jag bara sovit idag. Mamma sjukanmälde mig från utedagen idag för jag börjar bli sjuk! Så har sovit&sovit&sovit. Det har varit sjukt najs!

Imorgon blir det kräftskiva med släkt + deras släkt osvosv! Ska bli sjukt ball faktiskt, gillar min släkt hihi

Sitter & lyssnar på Kapten Röd nu, tänkte kolla något roligt på tv, har för mycket adrenalin i kroppen, sjukt att man äntligen sett bandet man faktiskt har älskar hur länge som helst hihi!

Godnatt!! :)



Ju mer dom spottar

Ja, det är sant. Min kärlek till Kapten Röd är tillbaka.

Idag var det skolan som vanligt, min kära kusin Elias smsade mig vid 10 och undrade om jag ville äta lunch med honom. Drog med mig Elisabeth och åt gratis whopper. Det var väldigt lyx!
Hade 'Lena Live' också, första gången för dom nya ettorna. Det är typ när alla lärare spelar lite låtar och så 'intervjuar' vår lärare Lena typ lite folk. Ganska så lame, men jaja..

Var kvar i stan med Elisabeth tills klockan sex, då jag mötte upp min kära lilla familj och åt i kaoset som vi kallar malmöfestivalen. Planen var att se Kapten Röd (eller ja, det var min plan i alla fall) men mina föräldrar/syster ville inte det MEN dom var ändå så snälla så snälla att jag fick kolla på han en liten stund! Men det var nog ganska bra, för när vi nästan var vid bilen började det ÖSREGNA!

Kom hem en halvtimme senare, satte på mig träningskläderna och gymmade det kortaste passet i hela mitt livs historia. Tjugo minuter av ben & mage. LOL..

Kom hem för att kolla film med Mamsi & Papsi, det var väldigt mysigt.
Filmen blev lite långtråkig så mitt i allt började jag fråga internet vad jag ska bli när jag blir stor. Så gjorde en jävla massa test för saken är den att jag vill bli advokat, alltså gå juristprogrammet nu efter gymnasiet, MEN jag går en estetisk inriktning vilket nog inte är SÅ bra.. Men vet inte riktigt hur jag ska göra för jag vill verkligen inte byta skola..
Kommer förmodligen inte göra det heller, no way hehe..

Nu ska jag sova, det blir städdag för mig imorgon för jag börjar bli sjuk & alla elever ska till t-bryggan och gör det vi gör varje år (låter som jag gått på rytmus i hundra år...)

Men ja, godnatt!


Trött som bara den

Sov två timmar inatt, så nu är jag SJUKT trött. Tänkte bara skriva lite om idag innan jag går och sover!
Skolan började som sagt idag, det var väl trevligt. Drygt som fan dock för vi började 9 och slutade halv tre på FÖRSTA dagen. Not okay...
Vi hade en jävla massa powerpoints som man var för trött för att följa men ja, det är väl gutt att vara tillbaka.

Efter vi slutat mötte jag & Elisabeth upp Morgan, vi gick till studentgatan för dom ville äta på subway och som den lagkamraten jag är, offrade jag mig för dom (haha lol nej jag älskar subway)

Vi satte oss på espresso house lite senare, drack en Chai Latte, inte gjort det på ett BRA tag. Behövde få i mig lite mer energi.
Sen gick vi hela malmöfestivalen, Morgan & Elisabeth prövade peruker & sen fick dom varsel gratis whooper! (wihoo, life of a true fattig student)

Tog bussen hem vid halv åtta, åkte senare och tränade med Becci vid nio, blev en kort träning.

Imorgon ska jag kolla Kapten Röd & sen Timbuktu, är helt excited över Kapten Röd!!

Nu ska trötta jag sova, klarar knappast hålla uppe ögonen.
Godnatt!

Lämnar er här med en fin bild på Elisabeth och Morgan i fina rosa peruker!


Skolan & stan

Sitter i stan nu med Elisabeth & Morgan. Började skolan idag, det var drygt men ändå roligt att träffa alla igen! Och alla nya då också hehe

Skriver mer när jag kommer hem, ville bara uppdatera för att jag har internet i stan för en gångs skull!


It's Here.

Gjorde precis en rubriknr2 YEAH. Avslutning på förra rubriken. Asså fan vad jag är mobbad.
Idag har jag umgåtts med Becci, solat & snackat och såna tjejiga saker. Sen var vi iväg och tränade, förvånad över att jag ens orkade det i denna värmen. TVÅ DAGAR I RAD. Wow...
Sen skypa jag med Elisabeth och kom på hur jag ska klippa/färga mitt hår. Operation fixa mitt hår är igång & jag längtar tills det är klart för jag gillar ej mitt hår atm.
 
Imorgon börjar skolan, har nu suttit och stalkat folk som börjar i ettan PLUS alla nya lärare. Jag borde skaffa mig något att göra. Kollar Jersey Shore, och har på mig kläder som jag ska ha imorgon. Vet inte riktigt när jag blev såhär men ja tydligen så bryr jag mig vad jag ska ha på mig imorgon..
 
Har inget mer att skriva. Lovar att bli mer intressant när skolan börjar & jag får umgås dagligen med min fru Elisabeth <3
 
Här ha en bild på en söt panda.

The End's Not Near

Idag har alla andra skolor börjat, förutom vår. Så idag har jag suttit i soffan och DEGAT. Det har varit så underbart jävla cp mobbat varmt. Har knappast orkat lyfta ett finger.

Lagade mat & sen åkte jag och Becci till gymmet och tränade bodyjam! Så jeffla roligt, helt sjukt. Så jävla svettigt och roligt. Så nu är det bestämt att bodyjam är vår nya THING!
Imorgon ska vi träna CXWorx (aka core träning) & jag ska KANSKE in till stan innan, fast vet inte om jag vill. Det är ju faktiskt sista dagen på sommarlovet & jag vill nog bara kolla hart of dixie och slöa. Ska dammsuga & tvätta också, det är viktigt!

Just nu ligger jag nyduschad i min säng, kollar på något konstigt program, och ironiskt nog funderar jag snart på att gå och lägga mig. Ställde klockan på nio imorse, så jag är så jävla trött haha! :)


Malmöfestivalen!

Idag var det malmöfestivalen med en liten del av släkten. Ellie var med i malmöflickorna, dom uppträdde & dom var såååå duktiga!!
Gick sedan en runda & sen blev det FISH 'N CHIPS!! Mummssss. Har inte ätit det på två år, så det var väl lite spännande.

Kom hem, kollade hart of dixie, min nya drog hehe! Sen såg jag att disturbia skulle komma på femman, så jag poppade lite popcorn till mig & Mamsi.


Movie tiiiime!!

Sitter och kollar film med min mamma, min moster & mina två kusiner!
Precis kollat something borrowed & nu är det new years eve!

Idag har jag varit på hornbach, sen åkte jag in till stan och träffade Elisabeth, Max & lite fler för att sedan kolla på ett band där två vi känner spelar. Dom var jävligt bra, väldigt glad att jag åkte!
Kom hem, åt middag med då våra söta nattgäster. Sen kollade vi ett tv-program och sen började vi då kolla film!

Ganska simpel (men ändå inte) dag! Har inte hunnit göra min steghylla än.. Får aldrig tummen ur röven :(

Imorgon åker jag & Mamsi bussen till malmöfestivalen. Min lilla kusin Ellie ska framträda med malmöflickorna! Vi ska då kolla på det, sen ska vi gå runt lite, äta där & sånt.
Det ska bli trevligttrevligt!

Wah, hade gratis internet idag på bussen, dom 7 minutrarna från Halörsvägen till ängarna var det någon vänlig själ som valde att dela med sig av det vi alla trånar efter! Gratis wifi.


Sent inlägg hehe

Dagen har varit väldigt upptagen & fin idag! Vaknade vid halv tolv, blev erbjuden att kolla film med min syster. Gjorde mig i ordning efter det, sen körde hon mig in till stan, hämtade Elisabeth på vägen.

'jobbintervjun' gick skit bra, hoppas verkligen jag får jobbet! Hade varit mitt drömjobb hihi!

Efter det hämtade Ida (min syster) mig i stan & vi åkte hem till mina kusiner där vi då åt middag, snackade och lite sånt.

Jag & Ida åkte sedan mot Vellinge där vi hämtade upp hennes pojkvän Jesper, och åkte sen hem.
Väl hemma började jag skruva isär en bänk (instresseklubben antecknar..) sen började jag, Ida & Jesper spela kort. Det blev senare lite poker och när mamma & min kusin kom hem spelade vi femkamp.

Nu är jag super trött av någon anledning. Imorgon sticker jag, mamma & min kusin till hornbach och kollar blommor & lampor. Sen ska jag börja snickra på min steghylla!!

Godnatt! :)


Gymmet & jobbintervju!

Som jag sa igår så skulle jag experimentera med mina möbler, och ja.. Det gjorde jag inte. Pappa sa att det inte funkar att göra så på mina möbler, så istället ska jag göra lite slitna dekorationer runt om. Ska börja redan på Lördag med vår gamla bänk, ska skruva isär den och göra en hyllstege till min vägg + till vårt nya uterum, som ÄNTLIGEN är färdigt!
 
Stack till gymmet istället med Becci, där berättade hon att Hollister (min favorit butik) ska öppna i Sverige, det nya köpcentrumet Emporia. Då letar dom efter folk som kan jobba där (floor model) och jag blev så jävla glad och sa direkt att jag hänger med!! Har nu tvingat med Elisabeth också, och vi är över exalterade!! Det är imorgon klockan tre, och jag är faktiskt ganska nervös. 
Skickade precis in en ansökan om jobbet och ja, då var det klart. Nu får jag bara vänta tills imorgon.
 
 
 
Vårt NYA gästrum/uterum. Tänk er att det var ultimat KAOS där inne för bara ett par veckor sen & så var det grönt och skjut dörrarna var inte där. Inte stenväggen heller!

Picknick!

Som sagt, hade picknick idag med Elisabeth, Max, Bob, Morgan & Robin! Det var otroligt roligt! Åkte först till Konsum och handlade en jävla massa gifflar, dricka osvosvosv... 
Hann bada innan, vilket är typ, the highlight of my day. Fick simma runt där och splaska lite i vatten och leka att jag var fisk i havet & allt sånt roligt. 
 
Har precis kommit hem, sitter och skypar med Elisabeth (vilket jag har tendensen att göra en jävla massa nu för tiden, men jag klagar inte!) äter, och ja, filosoferar (vilket jag tydligen också har börjat göra nu, är typ den nya einstein..
 
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN börja på experiment fixa mina möbler. Hoppas nu jag gör det också och inte skjuter upp det som dessa två dagar....
 
 
Bilder från picknicken, orkade inte ta fler. Hehehe... 

Hejdå!

Guten Morgon

Vaknade för nån timme sen, ätit lite frukost, chillat med en rosa ukulele. Nu har vi planer att gå ut på picknick, dags att gå ut och rasta sjuka Elisabeth.

Ska förmodligen hinna bada också (i Elisabeths badkar heheh) för jag är beroende av att bada.

Hejdå!


Jersey Shore, Popcorn, Nagellack & Bästa Vän!

Sitter hemma hos Elisabeth, varit här ett tag nu. Vi bestämde oss för att ladda ner säsong 1 av Jersey Shore (även ifall jag sett alla säsonger redan, pinsamt..).
Vi poppade popcorn som vanligt.

Imorgon, ifall Elisabeth mår bättre, ska vi ut och kaosa stan. Som vanligt.. Sommarkortet slutar fungera imorgon, så måste passa på att åka runt&runt&runt ju!!

Men ja, godnatt! :)


Spel blev till filmer..

När jag satt och spelade Sims fick jag världens huvudvärk & vad är bäst då? Jo fiiiilm! Har nu suttit och glott på två filmer och nu håller jag på att ladda ner två till. Så ja, det blev plan C för mig istället för A eller B..

Har hjälpt pappa också med att bära lite stenar och sånt, hard times of a teenager, typ.

Hejdå!


Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade för kanske en timme sen, somnade i min systers säng igår (den är stor & mysig medan min är liten & liten..)
Har nu suttit och filosoferat om vad jag ska göra idag. Känner att fixa mina möbler är too mainstream, så jag kommer förmodligen nörda framför Sims, Assassin's Creed eller COD. Nörden Elin...
Ifall någon trevlig själ vill umgås med mig, så finns jag här hemma... I mitt rum & nördar mig. Så kom förbi och lek..

Får se om jag hinner fixa med mina möbler, när jag spelar så brukar jag alltid vara väldigt inne i det och när jag tror det gått två timmar har det gått 6..


Glee & Popcorn, mums!

Efter middagen blev jag fast framför Glee.. Har nu kollat på det i över fyra timmar, MYCKET TILL LIV. Nej.
Sitter nu i Skype med Elisabeth, vi försöker leka att vi har liv & allt sånt som vi brukar babbla om.
 
Mina planer för imorgon är att försöka fixa mina möbler i mitt rum. Har blivit otroligt intresserad av möbler som ser lite äldre ut, lite slitna om man kan säga så. Tänkte experimentera lite med olika sätt som jag kan göra på. Det är nog det enda jag kommer att göra, kanske gå ut eller något på kvällen. Om jag har liv nog att ha någon att umgås med. Hehe..


Hej!

Hej! Detta är min nya blogg. Den ska handla om lite blandade saker, mest om mitt (patetiska) lilla tonårsliv. Som just nu är upp & ner och cirklar runt min kära lilla Elisabeth.
Här kommer mest vara väldigt så oinstressanta fakta om vad jag gör på dagarna, vilka fula kläder jag har på mig & hur dålig jag är på bas.
 
Just nu, sitter jag hemma hos Elisabeth. Hon är sjuk & jag håller henne sällskap och har gjort det mestadelen av denna fina dag. Senare ska jag hem och äta middag med min familj & sen får jag se vad jag ska göra efter det.
 
(Bild från längesen!)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus