min mamma

har jag berättat hur underbar min mamma är? hon är bäst hihi




hemma helg

tror inte riktigt någon älskar att ha en hemma helg mer än mig. speciellt när jag mår dåligt fysiskt så är det så skönt att bara ligga hemma en hel dag och inte gör något.
mer om det senare, nu ska jag gå och öva vår Disney pjäs hihi!

bullshit

tänker inte stå och be vid dina knän när du borstar av mig som smuts när det kommer något bättre. 
 
 
vet ni vad jag stör mig på? par som sover över på en veckodag och sen inte kommer till skolan dagen efter. ugh, tror det är ganska obvious vem jag syftar på, men ja. så himla störigt. inte för att se dom gör min dag bättre men vafan, kan ens föräldrar bry sig mindre? 
ifall det hade varit jag hade fan min mamma brytit kontakten med mig och bett mig flytta, okej, kanske inte så drastiskt men hon skulle i alla fall bli arg, eller ja, hon skulle bli så arg att jag inte vågat göra det igen. förfan, skolan är viktigare än att vara kär. ska bli roligt att se er utan jobb när man är färdig utbildad mohaha, väx upp...

sjuksjuksjuk

har blivit sjuk. känns som om jag är döende, så himla manlig är jag.
är förkyld, har ont i halsen, huvudvärk & illamående. det var ju jävlar vad allt ska komma på en gång. har dock inte tiden att vara hemma någon dag i med hela gran canaria veckan sjukanmälde mamma mig. får väl stå ut och ha på mig en massa kläder. ursäkta till alla mina kära klasskompisar att jag kommer se ut som ett svin denna veckan. hoppas ni accepterar mig ändå.
 
idag har jag varit i skolan tills två. stack hem, och somnade direkt i min sköna varma säng. ätit, ritat, och nu sitter jag här. otroligt dryg dag, men finns inte så mycket att göra när man är sjuk.
tror jag börjar få feber också, vilket är lite jobbigt.
 
imorgon ska jag kompa ettorna på deras kör, ska bli otroligtotroligtotroligt roligt. är fan nervös på något sätt.
 
ska göra te nu & kolla någon fin film. godnatt! 

bio

glömde berätta att jag & min kära syster ska kolla bio ikväll. breaking dawn part 2. även ifall hon och Jesper såg den i fredags så vill hon ändå följa med och kolla igen. snäll eller vad?

nu bär det av till toppen och köpa hårfärg!

lördagsstädning & gäster

nu har mina kusiner precis åkt hem. har haft en underbar kväll med mat, tigerkaka (made by me) och popcorn!

kontrat med en underbar kväll har jag gjort med en mysig dag.
jag har bakat med min syster som suttit bredvid, jag har städat mitt rum (det behövdes) & kollat karate kid.

synd att helgen är så kort, vill verkligen ha lov. nununu!
har precis varit borta en vecka så det är ju lite ironiskt att jag REDAN vill ha lov. längtar väl till min födelsedag så otroligt. vill bara bli 17 så jag kan börja säga att jag är 18 (ja, deal with it).

imorgon tänkte jag & mamma ta en promenad till toppen. vi ska köpa socker (för vi ska baka en till tigerkaka) och hårfärg till mig. orkade inte göra det idag.

nu ska jag rita tänkte jag, inte gjort det på ett bra tag.

ha det bra!

(saknar verkligen gran canaria. solen, spanjorerna och sällskapet...)





mysig fredagskväll

min fredagskväll har än så länge bestått av att jag har klippt mig sen en massa klydd med datorn. mysigt? nja, inte så värst. kompleterar istället då med popcorn, en kopp te och en mysig kärleksfilm.
lägger mig också och är ledsen över att jag inte på länge kommer kunna sätta upp mitt hår i en tofs, för allt hår kommer inte hänga med. skyll dig själv elin...

ville bara informera er att mitt hår nu är färdigtklippt, imorgon blir det färgning, sen är jag nog klar.
ha en underbar fredag! 
 

klipptajm

har bestämt mig, klippning it is. tänkte också färga det någon gång om någon dag. får se vilken färg och när det blir.

har bestämt mig att försöka mig på en 'emo' lugg som jag hade innan.



let's do this!

skolan & te.

sitter på bussen hem från skolan. har varit en skit dryg dag men ja, rätt människor gör det väl bättre.

har beställt ett mobilskal också, det var väldigt fint :) kan lägga ut en bild. det är med Storbritanniens flagga på som man oftast ser på iPhones.

när jag kommer hem ska jag faktiskt göra lite mat, lite te sen ska jag försöka komma ifatt lite i skolarbeten.
ingen annan än jag ska vara hemma så det kommer bli mysigt!



ni får en härligt bild från gran canaria också för jag saknar att vara där!




onsdag

idag är det onsdag och det var två dagar sen jag kom hem. kan inte förstå att en vecka gått så snabbt!
kunde inte blogga varje dag för uppkopplingen var hur dålig som helst, men det gör nog inget.

idag är det som sagt onsdag. börjar tidigt och slutar sent. tack gode gud att Jennie räddade mig efter skolan. en shoppingrunda med en underbar person sitter aldrig fel!
köpte en ny mössa och en ny tjocktröja. behövs nu dessa mörka & kalla tider.

vi åkte sen hem till hennes mormor & morfar där hon åt. stack sen tillbaka till rytmus för treorna hade konsert, fast vi missade hela och kom när alla höll på att rodda ner, men Jennie fick kolla sitt fack som hon längtat att få göra hela dagen!

sen åkte jag faktiskt hem & nu ligger jag och myser i min säng. funderar om jag ska klippa min lugg eller inte. får nog vänta lite och se om några dagar om jag känner samma sak!

vi hörs någon annan dag. hejdå!








tapas kväll

det är tapas kväll här på flamboyan och det ser ut som om alla äldre herrar och damer är snäppet packare än vad jag någonsin sett. ganska roligt faktiskt, alla blir så mottagliga och vill hitta på ny saker.

jag har bara två dagar kvar och jag ska försöka hinna bli brun. har bara varit en enda bra solddag, lite synd men det ska tydligen bli bra väder nu dessa två dagar.
Henrik, mormor & morfars kompis, har nu 'lovat' mig att vi ska åka och köra go kart. tackar absolut inte nej till det! ska försöka pressa in det i allt mitt solande.

det har blivit dags för mig att gå & lägga mig. håller på att somna.
fick en helkroppsmassage igår förresten, den var lika underbar som den jag fick förra gången jag var här!

godnatt :)




marknad och strejk

blir ingen italienare idag utan det tar vi imorgon efter kinagatan.
idag har spanjorer, taxi, buss, restaurang spanjorerna haft strejk.
jag & mormor skulle ner till san fernando marknaden och det tog en kvart att få en taxi då det brukar gå hur snabbt som helst. det står att det är minimal service idag men imorgon ska det bli som vanligt.
mormor var rädd att italienaren som bjuder dom på sangria och som hon berättat för att jag kommer inte ska vara där. men istället åt vi lunch i poolbaren och senare ikväll ska vi ner till kinesen och äta.

där var ett pack strumpor med tre par strumpor i som kostade 1 euro på marknaden så jag köpte tre pack. köpte en storstor väska, en stressring, två armband, ett fodral till min mobil som Anna tyckte jag skulle köpa för den skyddar mobilen mer.
imorgon på kinagatan ska jag leta skor. lite kläder också kanske & får se vad annat jag hittar.

nu ska jag läsa lite :) ha det gött.

solen har gömt sig hela dagen. ska förmodligen bli såhär imorgon också men sen ska det bli solsolsol fredag, lördag & söndag. hoppas det för jag kan inte direkt komma hem lika vit som när jag stack!


:(

solen, var är du?

mums

notera att vi ska äta hos italienarna imorgon. MUMS ITALIENARE!

gran canaria!

kom hit igår vid 11.20. inte alls lång flygtur, bara 4 & halv timme.
tyvärr så är uppkopplingen här otroligt dåligt, man får verkligen ha tålamod. skrev ett jätte långt inlägg igår men internetet slutade fungera mitt i allt.

idag fyller Elias år, grattis!

här är molnigt men sol ibland. har precis badat i poolen. ligger och solar medan mormor och morfar sitter i poolbaren som dom tanter dom är.
ska torka lite sen ska vi äta lunch, var vet jag inte riktigt.

igår åt jag först köttbullar i poolbaren, sen gick jag in och sov (jag klarade att sova hela natten också mamsi!) sen vaknade jaha vid sex. då gjorde vi oss i ordning och stack ner till tre hjärtan och jag åt plankstek. mums!

hoppas ni har det bra där hemma för här är det så himla bra! marknad imorgon sen kinagatan på torsdag. shoppashoppashoppa!

hejdå :)








va?

om 10 timmar ska jag vakna för att ta tåget till danmark. händer detta verkligen?
har precis sovit nån timme för att få lite mer kraft. blir ju EMA på tv ikväll tills 11, efter det ska jag sitta och kolla reruns av jersey shore. kommer ändå inte kunna sova om jag känner mig tillräckligt bra. bäst att få sova nu då.

allting packat förutom lite små saker som tandborste.
ska snart äta och efter det ska jag nog sova igen ifall jag är trött. min säng är ju så skön! skriver antagligen inatt, på flyget eller när landat. beror på när jag har tid. på flyget har jag ju 5-6 timmar hahahah

idag är det fars dag. grattis papsi, du är den bästa pappan ett barn kan tänka sig & jag älskar dig otroligt mycket!




en & halv dag

jag har klarat mig igenom ännu en halv dag. ni förstår inte hur jävla mycket jag längtar.
pratade precis med mormor på skype, där var så mycket sol och dom har badat så mycket.

snart åker jag. för er som missat det.

tre dagar

på måndag åker jag, ensam med en massa främlingar i ett flygplan. tidigt på morgonen kommer jag sitta i flygplanet och inte våga titta ner. jag kommer göra det ändå för vem kan motstå utsikten från den trånga platsen? en del av mig vill ha innerplatsen, fast den höjdrädd fega delen säger att jag hellre vill sitta i fosterställning mitt i gången.
jag får väl svälja min rädsla och hoppas på att jag får fönsterplatsen för man kan ju inte sitta mitt i allt när man blir så flygsjuk som jag?
life of elin axelsson, var ska jag sitta. rädsla eller illamående? tror jag väljer rädsla. tror inte någon riktigt förstår lättnaden i magen och hjärtat när man börjar se utkanten av gran canaria och man vet om att man behöver inte vara kvar uppe i luften länge till.

men annars längtar jag ihjäl mig, vill bara till solen. jag kräver sol.
ett sätt för mig att komma bort från dessa trista djupa dagarna, detta mörker. solen. solen är min bästa vän på vintern. på sommaren är den bara varm men det är något med att åka utomlands på vintern och veta att alla i Sverige sitter och fryser röven ur sig varje dag.

lovar att blogga varje dag. med fina bilder och händelserika dagar.
gran canaria, jag kommer på måndag.


hmm

det är folk som du som gör mig så himla osäker. vet inte om det är resfeber eller om jag bara allmänt mår dåligt. men du gör inte så det blir bättre i alla fall.

idag har jag varit i skolan som vanligt. hade engelsk presentation och för att ha gjort den på bussen i 30 minuter precis innan skolan så gick det bra! fick c-, inte så jätte bra för att vara mig men det får väl räcka. här viktigare saker att tänka på.
har matteprov och svenska redovisning
imorgon... stormen före lugnet om man kan säga så.
har otroligt mycket att göra innan jag åker och är så himla otroligt stressad att jag bara skjuter upp allting. kommer förmodligen inte klara matte provet imorgon men finns inget att göra åt det nu. får väl bara hoppas på det bättre.

nu ska jag sova, min mobil har räknat ut att jag får sova i 7 timmar och 53 minuter. yay happy life.
godnatt!

.

Dom tankarna igen. Det är dom tankarna som spökar. Är inte bra nog, räcker inte för något.


1 vecka baby

Mamsi och Papsi har nu kommit hem! Sitter och kollar en massa bilder från när dom var i Rom, skit mysigt. Synd att mammas resväska åkte fel och inte kom med dom hem, för där finns ju presenter till oss! :(

Om en vecka drar jag. Längtar ihjäl mig. Vill bara att måndag 12/11 kl. 05.00 ska komma så jag i alla fall är på väg härifrån! Längtarlängtarlängtar!

Idag ska jag bra pluggapluggaplugga. Det ska jag göra nästan hela denna veckan, usch :/

Vi hörs! Ville bara rub it in your face att jag drar om en vecka! Ska bli mycket spanskplugg denna veckan också så jag kan vara social (?!?!!!????)


Underbara fredag

Rubriken säger nästan allt. Idag har jag umgåtts med min syster.
Insåg idag att Ida är tjejkompisen jag aldrig fått.
Vid ett stack vi till mobilia, vi shoppade, insåg då att rean finns där Ida finns så jag borde nog alltid shoppa med henne.
Vi fikade, snackade, allt.

Sen åkte vi vidare till farmor som är fullt upp med att packa ihop alla saker. Synd att veta att man aldrig får komma på släktträffar i just det huset mer, men ja. Får förmodligen se lägenheten imorgon så hoppas den är fiiiin!

Efter det åkte vi vidare till mormor och morfar där det var (som vanligt) full rulle. Det blev mat, glass, Fia med knuff och prat. Alltid lika roligt!

Har alltså haft en heldag med min syster, så himla härligt.
Imorgon hjälper vi farmor med att flytta möbler till lägenheten, råååligt!

Ska kolla ett avsnitt av the walking dead sen går jag och lägger mig, godnatt!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus