sjuk

ligger i min säng, svettas och hostar. 
kommer vara hemma från skolan imorgon, och knarka halstabletter. palla vara sjuk.

cause i'm in love with you

'cause nothing could ever, ever replace you, nothing can make me feel like you do. you know there's no one, I can relate to, and know we won't find a love that's so true.
there's nothing like us, there's nothing like you and me. together through the storm.

mys söndag :)

idag har jag och min mamsi myst i vår pyjamasar hela dagen! jag har kollat tv medan hon har läst och sen har vi pratat lite, helt enkelt myst.
mys söndag, det är det bästa med hela veckan. ifall man räknar bort att jag brukar ha mys lördagar också men det tar vi en annan dag.
 
imorgon är det musikproduktion igen, hihi det ska bli roligt! 
 
har egentligen inget att skriva, ville bara visa att jag lever och jag mår brauuu. min förkylning har gått ner för jag har bokstavligt talat knarkat halstabletter. muums.
 
nu ska jag duscha sen ska jag nannnaaaa. godnatt! 
 
 

i don't have the answer.

they say that we're no good together and it's never gonna work out. but everything you do is magic.
 
den nya standarden i mitt liv just nu är varm mjölk med halstabletter i. har alltså blivit ännu mer förkyld och min hals vill verkligen inte kännas normal. 
idag ska jag hem till mina kusiner för att fira min kusin & min morbror/gudfar! det ska bli roligt, längesen jag träffade dom :) 
ska snart ta mig en dusch med det nya shampoot & balsamet jag fick på posten igår från bodyshop wohoooo! det ska tydligen reparera torrt hår & bodyshop brukar ha otroligt bra produkter, så detta ska bli spännande. 
har också ranskat min syster kläder som hon inte vill ha längre och hittat ett par fina fynd, ska bara försöka matcha  ihop dom med olika kläder också. 
 
kanske har på mina nya skor idag hihi! 
 
ska gå ner och dricka vatten för att få bort min jävla hicka som har hållt på i 10 minuter nu. 
 
pusshej! 
 
 
SLITEN TJEJ TILL MAX. SKA FÖRSÖKA BLI FRISK UNDER HELGEN. WISH ME LUCK BITCHES PUSSHEJ LEVERPASTEJ.

te & pll

sitter med te i handen och väntar på att gårdagens pretty little liars avsnitt ska ladda klart. är super exalterad över detta avsnittet, gud vad jag bara vill sätta igång det!
 
jag börjar bli sjuk, känner jag. har otroligt ont i halsen, snor rinner som ett vattenfall ur näsan och jag är utmattad. men det stoppar mig inte från att gå till skolan. får väl gå och lägga mig extra tidigt ikväll så jag vilar ut mig.
 
 
lämnar er här med en fin bild på den finaste pojken <3

sliten

idag är jag sliten, som en gammal vinyl skiva som stått på samma not i 40 år.
idag är jag trött & sliten. sliten & trött.

längtar tills finland slutar kriga på mitt ansikte så jag kan känna mig fräsh efter en dusch. och i skolan utan smink (inte för att finnar hindrar mig från att inte använda smink, hahaha...)

känner mig bara allmänt ofräsh, ful & trött trött som fan.



det här är vad jag saknar!

musikproduktion och en kall eftermiddag

idag hade jag musikproduktion i tre timmar & matte i 70 minuter på schemat. 
fyfasiken va roligt det var med musikproduktion, längtar fan tills nästa måndag. det är nästan värt att gå upp 6.30 för att sitta tre timmar i studion. 
 
efter matten stack jag direkt hem, har inte mått så bra förra veckan och denna veckan började inte så bra heller. kämpade mig hem i snökaoset och väl hemma bäddade jag ner mig själv med lager av kläder och lager av täcken. 
berätta för min syster att jag fryser och in kommer hon med en uppvärmd riskudde som hon räcker fram till mig. otroligt att något sånt litet faktiskt kan göra ens dag mycket bättre.
 
har precis kollat färdigt dom två nyaste avsnittet av pretty little liars, lääängtar tills på onsdag då det kommer ut ett nytt. synd att mia inte är hemma så jag kan chitchatta om vad som hänt.
 
imorgon ska jag till läkaren på morgonen, ska ta blodprov och sen drar jag direkt till skolan. på tisdagar har jag alltid en lång håltimme som räcker sig över ungefär fyra timmar. tänkte hinna ikapp lite i matte och historia, vilket behövs. så ja, imorgon kommer jag komma hem vid fem, och då ska jag fan bara chilla. 
 
tänkte sätta igång lite new girl innan jag somnar med datorn i knät. ha det bra.
pusshej! 
 

drömmar

har alltid sagt till mina kompisar att det är okej att drömma stort. att förlora sig i ett mål, att aldrig liksom, ha en gräns över det man vill uppnå. jag tror jag har börjat inse att man kanske ska börja bli nöjd över vetenskapen om att man kanske aldrig kommer bli något. veta att drömmarna jag otroligt gärna vill ska slå in, kanske aldrig gör det.
det kanske är dags att växa upp, inse att livet kanske inte alltid kommer ge en saker på guldfat. jag kanske borde börja jobba mer för mina drömmar. 
men vad vill jag egentligen bli?

ain't no mountain high enough

'cause baby, there ain't no mountain high enough. ain't no valley low enough, ain't no river wide enough, to keep me from getting to you.
 

sitter med basen i högsta hugg för att lära mig refrängen av ain't no mountain high enough. det är minst sagt svårt som fan men jag ska fan klara den innan tisdag så min baslärare kan vara stolt! 
 
har varit inne hela dagen idag, känner mig som en grottmänniska (kan faktiskt också leva upp till det då jag inte har rakat mina ben på ett par veckor, mums!) 
har argumenterat med directioners som är dumma i huvudet på twitter, tydligen är det någon tjej som har kommit upp med ryktet om att min babe zayn har anorexia, vilket är ungefär sådär 100% falskt.
 
imorgon har jag min första musikproduktion lektion, ska bli roligt! nån dag nästa vecka ska jag till läkaren och ta blodprov för att se om jag är laktosintolerant, ska bli spännande.
 
är sjukt uttråkad men ska fortsätta med mitt bas spelande. 
ha det gutt, pusshej!
 
 
den här pojken får mig att må bra <3

viktig

idag är en sån dag man behöver lite då och då. en dag då man känner sig viktig och riktigt älskad.
 

idag har jag, mamma, pappa & min syster dragit oss bort till rusta för att handla lite billiga sauuuker. köpte en matta med amerikanska flaggan på och lite shampoo & balsam som sägs vara bra för håret. 
senare åkte vi till skopunkten där vi köpte skor. är jätte nöjda med skorna jag köpte! 
 
sen har jag bara chilledillat med datorn i knät. har egentligen ingen aning om vad jag har gjort under ett par timmar, men det har i alla fall fått timmarna att gå. 
ska förmodligen sätta igång en film innan jag går i ide för natten. 
 
imorgon ska jag plugga en massa, blivit en duktig elev. och så ska jag umgås med la familia massormassor! 
 
 
min mattis! 
 
 
skor.
 
 
glad & utvilad tjej efter 11 timmars sömn inatt.
 
puss & godnatt! :)

mogna

detta är till alla 'directioners' på twitter som håller på att mesa sig och skriva att 'i hate myself so much, i don't want to be alive anymore'
snälla väx upp.
okej, det är sorligt ifall ni verkligen gå vidare på det hela och faktiskt gör något drastiskt åååh helt seriöst. 
 
för det första: du är inte den enda i världen med problem, du är inte den enda som har blivit 'mobbad' eller fortfarande är det. DU ÄR INTE DEN ENDA TONÅREN I VÄRLDEN SOM MÅR PSYKISKT DÅLIGT.
det finns människor med så JÄVLA mycket mer problem än vad du har, folk som oroar sig om dom kommer få äta just idag eller ifall dom kommer få sova under tak inatt. om jag ska vara helt ärlig så är ditt problem om att 'jag är inte nöjd med mig själv' absolut ingenting i jämnförelse. du kan ändra på det, du kan lära dig att älska dig själv, eller så kan du fixa till dig så du faktiskt gör det. bara helt enkelt väx upp, sluta vara en sån barnunge som klagar över allt, ingen pallar med dig. 

för det andra: du kommer inte få fler likes på din sida om du sitter och klagar på hur ful du är eller hur tjock du är. jovisst, folk kommer försöka få dig på bättre humör och säga att du är 'jätte fin' men om det är det enda du vill åt kan du lika gärna dra ut i riktiga livet och försöka få 'likes' på något du säger. du är omogen.
 
för det tredje: om du nu är så himla passionerad i att begå självmord tror jag inte du hade suttit och skrytit om det på twitter, facebook eller någonstans. du hade gjort det. för när man mår så dåligt då såna tankar kommer in i ens huvud vill man bara fullfölja det, man vill inte ha någon annans åsikt. troligtvis vill du förmodligen inte 'begå självmord' ifall du skriver det överallt, för du vill att alla ska tycka synd om dig och säga åt dig att du inte ska göra det. jag kallar det för 'attentionwhore'. vet inte riktigt om det finns ett finare ord för det men skitsamma. du vill ha folks acceptans. du vill veta att du har folk runt om dig som bryr sig om dig. du vill egentligen inte men du vill ha dina jävla likes.
 
jag har inte alltid mina bästa dagar men det är inte så att jag sitter på bussen hem och funderar över vilken slips jag ska hänga mig med (förlåt för mina hårda ord..). 
du är inte tonåring föralltid. du går inte i skolan föralltid. du kommer växa upp, du kommer hitta den där perfekta mannen som du älskar över allt annat. om du vill så kommer du få barn, du kommer få se dom växa upp. 
 
jag har inte alltid mina bästa dagar men självmord är inget som går igenom mina tankar. jag hade aldrig någonsin i hela min livstid kunna göra så mot min familj eller mina vänner. inte ens 'skära' mig hade jag kunnat göra. inget som jag vet kan skada dom också. 
fuck sakes, sluta klaga över era liv, vi alla som har tak över huvudet och mat på bordet varje dag är bortskämda. ni ska fan vara glada att ni inte bor ute på gatan utan familj och mat. 
 
förlåt om någon tar illa upp av detta, inte mitt fel att vi har olika åsikter. tycker det är hemskt med människor som faktiskt begår självmord, men istället för att gulla med dom kanske man ska berätta som det är.
 
såhär arg var jag innan på twitter..
och här får ni en bild på one direction, för dom är heta.
 
 

onsdag

första skoldagen av sista terminen i tvåan avklarad. tyvärr så började vi terminen med vanliga lektioner och onsdagar är värst när det gäller teoretiska lektioner. men när jag fick reda på att vår sista lektion var inställd åkte jag & jennie in till mobilia och gick där en timme. sen åkte vi tillbaka till skolan för att repa.
det gick otroligt bra att repa, nu är vi på gång!

sov två timmar inatt för jag har vänt dygnet totalt så jag går på överskotts energi och gäspar stup i kvarten.

ikväll blir det film, mat & popcorn, sen ska jag somna i min underbara säng.

puss på er!

fick denna underbara mössan av Elisabeth idag! wihooo!






'you always miss a best friend'

längesen jag såg dig, längesen jag träffade dig, längesen jag skrattade med dig, längesen du var min bästa kompis. fyra-fem år sen och jag sitter fortfarande och tänker på vad som hände. 
vi alla gör misstag, men mitt misstag var att låta dig gå.
kanske dags att gå vidare? släppa dig och alla dom åren som är så suddiga när man kollar tillbaka.
förlåt i alla fall, svårt att hitta äkta vänner som du.

januari

gud vad jag inte vill börja skolan igen, fast sen så har jag bara ett och ett halvt år kvar av skolan så jag ska nog inte klaga!

skulle egentligen iväg och träna med min syster men lata som vi är stannar vi hemma och kollar ishockey istället. mysigt!

senare ikväll ska vi hem till mina kusiner. hoppas mina små kusiner (små och små, den ena har precis blivit tonåring :o) är hemma för jag vill köra just dance.. hihi

nikita och jag på nyår!




2013

mitt år, eller?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus