apples uppdateringar är bajs

hoppas inte alla bilder på min iPod försvinner nu, då blir jag fan hulken.

..

'vänner växer inte på träd'
nej men idag önskar jag att dom gjorde det.


mardröm

jag hade en mardröm, för jag drömde om dig.
det är därför jag sitter i ett hörn av min säng som står i mitt kalla rum, utan täcke, utan någonting.


fuck mobbning

är så jävla trött på mobbning. helt seriöst. förstår inte varför folk håller på såhär. kollar på en dokumentär på svt play, dox - bully. asså UGH, jag fucking fattar inte. 
vi säger att karl är annorlunda. han ser lite annorlundare ut än alla andra, han kanske har en liten näsa och hans ögon kanske är lite längre ifrån varandra än det vi kallar 'normalt' men vafan, gör det honom till en mindre värd människa? just vid detta tillfället säger vi att lilla karl har bulimi, efter varje måltid går han och spyr upp det för han mår så dåligt.är det er rättighet att håna honom för något han inte kan hjälpa? tror ni verkligen att han VALT att göra som han gör? nej, för ibland kan man inte styra ens känslor. han mår dåligt, folk mobbar honom för att hans ena tand är tre centimeter sne, för att hans hår är två centimeter för kort. han blir beroende av att göra något. 
nej det är fan inte okej.
och ugh vissa skolor i USA kan gå och sälja sig själv i ett horhörn. 'pojkar är som pojkar är i den åldern. det är inget man kan göra något åt'
ja men du kan gå i pension och låta någon med vett i skallen ta över din plats. är så jävla trött på det. nej pojkar är inte som pojkar är i den åldern. det är föräldrarna som inte älskar sitt barn tillräckligt mycket så barnet blir som en giftsugande orm som bara vill ha bekräftelse av 'dom coola killarna'. 
hatar att vissa föräldrar gör ett oskyldigt barn, inte ger dom uppmärksamhet, inte pratar med dom, inte uppmärksammar sig på vad som händer/vad dom gör. nej fuck dom, ni kan alla stänga era ben och leva i ensamhet istället för ett barn förtjänar inte att komma in i en värld där deras föräldrar inte pratar med dom.
 
är så jävla glad att jag har dom föräldrarna jag har. även ifall min mamma står ut med fjärde klassare fem dagar i veckan, sitter hon ändå och lyssnar på mitt, Idas och Antons bullshit dag in och dag ut, vi pratar, pratar, pratar. jag berättar helt seriöst ALLT för min mamma, hon kan mina dagar ut och in på kvällen. 
detsamma gäller min pappa. även ifall mamma är den man alltid berättar lite mer personliga saker för, så sitter ändå pappa där, lyssnar, ger tips, även ifall han arbetat en hel dag och egentligen bara vill kolla på nyheterna. 
men dom tar sig tid och snackar med oss, får oss att känna oss så jävla älskade, så som föräldrar ska behandla sina barn.
 
varför inte bara fucking acceptera att alla är inte lika jävla tråkiga som den 'normala' personen. acceptera att alla är olika. acceptera att alla har sin egna historia, om du kanske kan hoppa ner från din höga häst så kanske du kan inse hur jävla awesome det är att vara annorlunda, att inte vara som alla andra.
jag ÄLSKAR att vara annorlunda, jovisst, det kanske inte har varit dom bästa åren i mitt liv i med i höllviken måste man ju vara fjortis och ha en familj gjord av 1000 lappar. men jag är så jävla glad att jag inte är den typiska höllviken stereotypen. jag är glad att jag kan gå till skolan med mjukisbyxor och utan smink, jag är glad att jag kan färga mitt hår blå/svart utan att bry mig om vad andra tycker. jag älskar att vara mig själv.
 
så ja, sluta upp med att mobbas, det är onödigt och ni vet aldrig vad det kan leda till. tänk på att alla kanske inte är så starka som andra, vissa gör drastiska saker och det är så jävla sorligt. ett liv ska inte tas bort för tidigt, och speciellt inte för en anledning som mobbining.

skolan

sitter i skolan nu, tar ego bilder inne i datorsalen tillsammans med elisabeth. 
senare idag ska jag förmodligen till skånetrafiken med hannah (?????) och sen hem och om jag orkar ska jag träna annars lägger jag mig och kollar någon serie! har börjat kolla mycket på awkward hihi
 
känner mig väldigt proactive idag, väldigt glad på något sätt. även ifall jag haft håltimme från klockan halv 11 tills typ ja, nu. 
 
vi hörs väl senare, ikväll eller något! 
ha det braaa!
 
 
 
 
 
 
bildbomd FTW

du är ful

du är så ful att när jag såg en bild på dig började jag skratta. 

myskväll

efter ett träningspass, hjälpt syrran med anteckningar till prov, rensning av papper, och jersey shore, säger jag och mina stearinljus godnatt. hoppas ni haft en bra dag, och hoppas imorgon kommer bli ännu bättre :)


ny design

har arbetat som en jävla ko med denna designen, för att försöka få den helt perfekt. är helt slut av allt redigerande och allt skit, det tar fan en jävla tid allt detta, förstår inte hur jag har tålamodet nog. förstår inte heller varför jag bestämde mig för att göra klart det istället för att ligga i sängen och sova. känner att det är mycket jag inte förstår. 
 
imorgon är det skola, och jag kommer förmodligen vara likt en zombie för jag är inte direkt trött nu, och kommer nog inte vara det på ett tag i med mina sömn tider inte varit dom bästa denna helg. 
för första gången på länge vill jag inte gå till skolan. är det såhär det känns att vara en normal tonåring? känns skumt..
 
såhär känner jag mig efter en lång dag av ingenting.


?

som sagt, har ingen motivation till att skriva. men fortsätt kolla in lite då och då för ibland kommer hjärnan min på lite roliga saker att skriva om


träning?!

tänkte bara skriva och förklara min kärlek till bodypump. ni som ej vet vad det är, det är ett pass på vårt kära gym här nere i höllviken, formtoppen, där man tränar styrketräning i en timme. armar, rygg, ben, axlar, mage, ja allt!
det är den tyngsta timmen som finns i hela ens liv men det är så jävla SKÖNT!

sitter i sängen och har kramp i nästan hela kroppen av bodypumpen idag. sträckte en muskel för jag var så jävla taggad, tog nog lite för mycket vikter på arm övningen men det går över!

jag älskar bodypump, som en mor älskar sitt barn, som ett kakmonster älskar kakor, som en shoppaholic älskar att shoppa. Elin Axelsson älskar bodypump.
min motivation var högt upp idag när det gäller träningen, i med allt annat varit piss behövde ju något vara bra!


motivation?

Jag har ingen motivation längre. Inte till något. Inte till skolan, kompisar, bloggen, träningen. Absolut ingenting. Jag har inte orken kvar att fokusera in i det sista. 
Jag vill härifrån, jag vill inte vara kvar i Höllviken. Jag vill ta studenten, lyckas komma förbi högarna av saker att göra, komma förbi alla betygskriterier och få högt betyg i alla ämnen, inklusivt naturkunskap. Jag vill ha en litenliten lägenhet utanför Lund och jag vill gå på Lunds Universitet. 
Jag vill bara att mitt liv ska sätta igång. Börja utbildningen till att bli advokat, men först måste jag lära mig att argumentera. Jag måste förstå vad jag pratar om, tänka outside the box på saker som jag aldrig kunnat tänka på innan. 
Jag vill bort ifrån Sverige. Jag vill att min ledighetsansökan med ett mirakel blir godkänd. Jag får inte ligga efter med studier den veckan, jag får inte snubbla på mållinjen.
Men jag måste bort. Jag måste ifrån allt detta. Allt detta skit, allt som gör mig så jävla arg och frustrerad. 
 
Jag har så himla mycket att lära mig, så himla mycket att ändra med mig själv. Jag måste bli en annan person, ta hänsyn mer till vad jag vill. Vad andra vill.
Jag, jag, jag. Är det allt jag kan tänka på? Hur jag mår? Vad hände med den gamla Elin? Hon som faktiskt inte var så himla självisk. Som kunde sätta andra före mig själv. 
Jo just det, hon blev överkörd. Hon blev överkörd av smutsiga däck, hemska fötter trampade på henne. Knivar flög mot hennes rygg. Därför är det slut.
 
Jag, jag, jag. 
Det är jag som ska leva med mig själv. Vara självisk, varför inte. Tänka på sig själv, varför inte. Ta vara på min psykiska hälsa, varför inte. Men varför?
 
Jag kan inte vara koncentrerad. Ibland orkar jag inte lyssna på folk när dom snackar. Höllviken bor som bara snackar om sig själv hela vägen hem från Malmö på bussen. Men jag då? Varför undrar du inte hur jag har det i skolan? Hur jag trivs med det jag gör? Varför får inte jag prata om mig själv? Varför inte? Men varför? 
 
Det är dags att ta nya tag.

galaxy & min fru

ligger hemma hos Elisabeth, vi ska snart gå och lägga oss. idag har varit väldigt händelserikt typ, jag träffade Elisabeth vid Konsum i Höja, insåg sen att vi förmodligen borde gå till Bulltofta och handla istället, gick dit, handlade, gick tillbaka, träffade Morgan hemma hos Elisabeth, började baka cheesecake hihi! efter det stack jag & Elisabeth till galaxy och spelade med Max, Robin och Emilé. Alla utklassade mig på COD som vanligt, förutom när jag spelade med Emilé för han äger ut alla!

Jag är faktiskt sjukt trött nu, har precis målat naglarna och snackat lite skit. imorgon går vi upp nio för er som bryr sig, ha det gutt!

(avslutar med en flygplans bild av Phoenix, AZ. min drömstad!)


huvudvärks skit

hade världens jävla spänningshuvudvärk igårkväll (som jag haft nu i tre veckor) så jag orkade inte skriva, kollade färdigt ett avsnitt av hart of dixie sen somnade jag. idag har jag studiedag vilket betyder ensam hemma, film och allmänt mys. lite senare sticker jag in till Malmö för att träffa Elisabeth, vi sticker nog till galaxy och spelar lite sen hoppas jag vi bakar cheesecake tillsammans med Morgan hihi!

ska sova hos henne inatt för vi börjar 11 imorgon och det enda vi ska göra hela dagen är att spela in. sen senare på dagen imorgon sticker jag till Vellinge och går sån handledarkurs sak för körkort, wohoo.

nu ska jag ner och joina min syster i hennes frukost, skriver förmodligen ikväll hemma hos Elisabeth, puss!


förtrollad

sitter och kollar förtrollad med mamma & pappa fast pappa ska snart iväg och jobba.
idag har jag bara tagit det lugnt, laddade ner lite filmer och lite avsnitt av hart of dixie! älskar den serien hihi

imorgon ska jag förmodligen hem till Elisabeth och sova där, har ju studiedag på måndag. måste få lite socialt umgänge denna helg även ifall jag är trött som fan haha :(

ska träna imorgon också hade jag nog tänkt, vaknade sju idag och insåg att jag bara ville sova vidare och inte orkade träna. sträckte lite på mig och insåg vilken träningsvärk jag hade från i torsdags, så jag sket i det haha. somnade om och sov i nästan 11 timmar, det behövdes :)

åh jag vill vara lika positiv som giselle i förtrollad, palla vara helt negativ som vi alla är hela tiden haha. ska fan försöka vara positiv hela tiden, kommer förmodligen inte lyckas men ska fan försöka! wäh gillar faktiskt verkligen förtrollad, det är en väldigt fin film haha

skriver förmodligen imorgon, ha det bra! ;)


tecken på att jag blir äldre

jag ligger i min säng vid tillfället och är redo att gå och lägga mig, WHAT?!
denna veckan har varit så himla igång och igång och jag är helt slut! ska bli skönt att få sova hur länge som helst + att jag har studiedag på måndag, suck on that yeah.
stack och tränade CXWorx med Becci idag efter skolan, det är typ core träning som helt plötsligt efter ett år har förvandlats till ett halvtimme pass med mage, rygg, ben & armar. väldigt effektivt.

ifall jag vaknar otroligt tidigt imorgon (vid åtta) tänkte jag åka och köra bodypump igen, fast bara om jag vaknar tidigt, annars får jag se om jag orkar träna på dagen. längtar efter dom mysiga speldagarna som jag har börjat uppfinna.

åm nie gilar mej tilrekligt so kann nie altid skika et s m s til mej so kann vie lecka.

då ska jag sova nudååå, godnatt alla glada människor!


råligt

hann inte skriva igår för jag var så jävla trött efter att ha träna bodypump. är fortfarande väldigt trött efter det haha.
sitter i skolan och ska snart ha basclinic, roligt!

drar nudå, skriver ikväll förmodligen :)


bitchiga elin is back

sitter med familjen och kollar film efter en sjukt lång dag. gick 5 km på skoljoggen, fast ja, det var inte så jobbigt. det var mest naturkunskapen som drygade ut hela dagen.

sen så finns det också en sak som jag bara måste ta upp. ett par som gör slut och sen bara typ tre veckor efter håller på med någon annan. let me explain.
jag känner en kille och en tjej som var tillsammans innan, sen helt plötsligt så gjorde dom slut, det var för ungefär tre-fyra veckor sen.
och nu ser jag (i och för sig båda) men jag ser tjejen hålla på med en annan kille. dom umgås stup i kvarten, dom smsar, dom gulligullar och allt sånt skit. jo visst, det är inte mitt liv, jag har praktiskt taget inget att säga om det, och jag förstår att det är trevligt att ha hittat någon annan som ger dig just dom fjärilarna i magen som saknades innan.
men helt seriöst, för bara en månad sen sa du 'jag älskar dig' till en kille som du haft känslor för. den killen som du kunde lita på fullt ut och den killen som du gav hela ditt liv, ditt hjärta till.
att gå vidare så snabbt ser jag som ett tecken på svaghet, på att du som människa inte kan acceptera att vara ensam, att du inte kan acceptera det som hänt. du vill fly ifrån dina känslor. vafan nej det är fan inte rätt. du kan väl åtminstone vänta tills kanske två-tre månader.
äsch nej jag vet inte. varför inte bara njuta av att vara singel? att vara fri, utan några 'jag måste' utan några 'jag ska bara fråga honom/henne först'
jag kan själv erkänna, jo visst vissa dagar är allmänt piss då man bara vill ha lite tvåsammhet, lite kärlek. men vafan, alla andra dagar är fan awesome. jag kan bestämma vad jag ska göra efter skolan. jag kan spendera tre dagar i rad med att sitta på galaxy med Elisabeth utan att känna mig skyldig för att jag inte har umgåtts med min pojkvän alls dom dagarna.
att vara singel har sina nackdelar men det har mer fördelar tycker jag.

nu ska jag stickaaaa, vi hörs
ursäkta mitt babbel!


wäh lägg ägg

Ni som leker viktiga och har liv nog att inte ha ett liv, kan ni vara snälla och sluta existera i min värld?
Så jävla störigt att sitta i till exempel skolan och höra någon snacka om sånt som dom inte har en jävla aning om men ändå ska dom leka sig smarta. Hej, newsflash, du kan inte allt om allt. Du borde begrava dig under en sten tills reality checks in på ditt hotell.
Och var god att skaffa er ett liv, sitt inte bara hemma och gör ingenting (ska komma från tjejen som spelar datorspel/videospel en hel dag). Nej men ärligt, palla att ni sitter hemma och bara degar hela dagarna.
Förstår inte riktigt hur det går till, jag måste ha socialt umgänge minst tre timmar efter skolan slutat, annars blir jag mentalt störd vid åtta tiden och biter på naglar och drar ut håret.

Ligger hemma hos Elisabeth och lyssnar på när hon sover. Vi ska ha skoljoggen imorgon och det tar typ 20 minuter att gå dit ifrån där hon bor, så jag sover här. Vår fina 'sleepover' blev till att vi satt och åt från klockan halv nio till tjugo i tio, sen gick vi in och snackade skit om allt och alla, sen somnade hon. Wohoooo.
Nu ska jag sova, godnatt!


12 november, kom snabbare

har naturkunskap nu. om en kvart ska jag fottas med en del av min klass. har väldigt tråkigt, och jag längtar tills den 12 november då jag äntligen landar i Grand Canaria. längtar efter solen och barhäng med dom gamla. att bli tvångsfottad överallt man går och utgången på kvällen för att äta på en mysig restaurang med mormor & morfar.
jag vill bli bruuuuun och jag vill bort ifrån sverige!

(lämnar er här med en väldigt vacker bild)


blö

har precis legat och sovit halva Tintin filmen efter ett långt och skönt pass bodyjam. jag är så himla slut i hela kroppen och min hjärna är nog ganska död. godnatt!


bajstollar

min grupp på estetisk kommunikation lyssnar aldrig på mig och dom skiter i min åsikt. jag får inte som jag vill därför blir jag arg i med jag är envis som en jävla tjur. tycker alla som jobbar tillsammans med mig borde i alla fall lyssna på mig och komma med ett ta argument om varför jag har fel. annars blir jag tjurig och arg och jag kommer inte vara med på något ni gör resten av denna evighetslånga lektionen.

(såhär arg är jag, Elisabeth fick vara med som moraliskt stöd)


you can be a master

Idag har jag spenderat HELA dagen med att spela sims. Gick bara ner när maten stod på bordet och gick bara ifrån när det var kissetajm. Det har varit rätt chill faktiskt, avslutade precis min mysdag med popcorn och en film hihi!

Så ja, inget speciellt har hänt idag. Imorgon ska jag till skolan, efter det blir det nog galaxy med Elisabeth och några fler, sen blir det bodyjam med Becci.

Nu ska jag sova, vi höööörs. Godnatt!

(efter en hel dag med bara the sims ser jag såhär trött ut, pusspuss)


i'll be the greatest

min lördagskväll består av popcorn, en film, saft och sims. tycker faktiskt det låter väldigt mysigt, ni alla borde vara så himla avundsjuka på min lilla ensamma lördagskväll.

idag har jag bara chillat, kom hem vid fyra efter att ha varit i stan med Elisabeth och hennes mamma.

nu ska jag gå och mata min lilla sim, vi hörs!


filmkväll

sitter hemma hos min älskade fruga & kollar en romantisk mys film. vi myser med en massa onyttigheter men SKIT SAMMA. YOLO.
 

jag har blivit en glasögonorm, för jag är blind.
jag har ocksåt tagit mitt passfoto idag, ser inte ut som en brottsling tack och lov.
 
nu ska vi kolla färdigt filmen. hejdå!

born a champion

hej alla ni som är glada (ni andra kan gå och sova)
idag har jag gått i skolan som alla andra dagar denna veckan. jag hade piano för första gången och det var väldigt väldigt roligt.

när jag kom hem kollade jag på arga snickaren för jag tycker han är väldigt cool, det är som om vi har samma syndrom, damp.
skämt å sido, jag satte igång min mammas värmefilt och det var den vackraste stunden i mitt liv. ville aldrig lämna tillbaka den, MEN, sen skulle jag dra med Ida till gymmet och kötta lite där. coola brudar

när vi kom hem kollade jag Robinson finalen, Robban vann ej, då aktiverades min damp så jag gick och diskade.

hade planerat att sova nu, men jag nyser som en enhörning så jag tror jag får skjuta upp det lite tills jag har målat klart mina naglar. VA?!

godnatt, hoppas ni alla är glada imorgon.


äntligen!

min flagga har kommit! wohooo! den är så fiiiiiiin hihi.
idag har jag varit i skolan, chillat, sen repat med tjejoooorna & sen åkte jag hem.
mitt liv är väldigt ointressant vid detta tillfället, men ja, det blir väl bättre senare.
nu ska jag sova, är dase trött hihi


du är din egen ras

Ja, där har du det. Du är inte värd att bli kallas människa, därför blir du en ras.
En helt egen ras, en egen individ av något så jävla efterblivet.
Du gör mig så jävla arg, så jävla förbannad. Ord kan inte beskriva hur mycket jag vill kasta 1000 stål stolar på dig. Du förtjänar varenda litet sår du får på din kropp. Du förtjänar dom dagarna du ligger hemma och är sjuk. Du förtjänar att dricka den där sura mjölken på morgonen och du förtjänar att komma försent till skolan. 
Du borde gräva dig långt ner i marken, föröka dig med en mask för det är enda chansen dina barn har för att i alla fall se lite bra ut. 
Jag tror inte riktigt du förstår just HUR mycket jag avskyr dig. Hur mycket jag vill spotta dig i huvudet varje gång jag ser dig eller hur mycket jag vill kasta min dator genom fönstret varje gång du skriver hej till mig. Därför skriver jag detta, vem som helst får ta det personligt. Jag bryr mig inte. Jag är så jävla stolt att jag kommer vara den enda som fattar att detta är just till digAtt dessa orden som kommer ut från mina fingrar bara är till dig och ingen annan. 
Du förtjänar allt det dåliga som kommer din väg, och vet du varför jag tycker det?
För du sårade mig så som jag aldrig trodde en människa kunde.
 

Lol, hej. Jag är arg idag & jag har precis färgat håret. Ni får se bild när håret är torrt och då jag inte ser ut som en zombie. Ha det bra. Nu ska jag sova.
 

santa, you bitch

Har absolut inget att skriva nu. Idag har varit otroligt jobbig, allt har gått helt fel & jag har varit allmänt dum i huvudet idag.

Nu ska jag sova och se ifall imorgon i alla fall kan bli lite bättre!

Har varit och gameat på galaxy idag i över fyra timmar. True life of a ascool tjej.


Palla skolan

Min bas lektion är inställd idag vilket betyder att jag bara har 4 timmars av lektion, ändå slutar jag fortfarande tre, PALLA

Ville bara informera om mitt elände. Ska färga håret mörk lila idag, jag är så jävla cool.


doesn't mean i'm over

Hej hopp gummi snopp. (ber om ursäkt för det ordet till mina släktingar)
 

Vafan, min steghylla är äntligen klar, med hjälp av pappa klarade vi av detta mirakel. Den är awesome/perfekt & jag är nöjd. That's all i'm asking for.
Imorgon är det skola, orkar inte gå och lägga mig för att vakna tidigt (?!?!) borde nog göra det ändå innan jag gäspar i sönder mitt rum (skämt å sido)
 
Varit hemma hos mormor idag med mammas sida av släkten. Insåg idag också att jag faktiskt är jävligt awesome. Bara så ni vet typ.
 
Asså nej, jag har typ inget att skriva. Har insett att skriva om min dag inte är så himla intressant, så babbel verkar tydligen vara bättre i mina ögon? 
Lyssnar på Kelly Clarkson för en av hennes låtar var med på songpop (asså vafan är mitt problem)
 
Börjar 8.30 imorgon och slutar tre men ändå har jag bara tre lektioner (en av dom är tre timmar lång... blöö) orka mitt schema? 
 
Nä, nu drar jag. Jag är bara dryg at the moment. 
Hejdå. Här kommer bilder som jag tog idag (MÄSTER FOTOGRAFEN ELLER HUR!?!??!)
 
 
 
 
 

Städdags

Det första jag gjorde idag (bokstavligt talat det FÖRSTA) var att åka till KlarSynt med mamma. För att få övningsköra måste man ta ett syntest & dom kräver minst 50% bra syn, och jag hade 70%. Vilket är väldigt tur MEN, hon ville att jag skulle till optikern och kolla vad som är fel, så nästa fredag blir det optikern.

Städdag har det varit idag, det har också varit 'bygga min ascoola steghylla' dagen idag. Ska göra färdigt den imorgon, men den kommer bli awesome, hoppas jag!

Ramlade i trappan igår, det gör fortfarande ont. Bara så ni vet.

jag tycker inte om besserwissrar. Ni som är det kan dra någonstans där solen inte skiner, för jag gillar inte er. Ni kan inte allt och ni suger på allt för det mesta. Skaffa er en riktig hobby istället.

Nu ska jag sova, godnatt!

Detta är min fina lampa, jag pimpade den med svart tyg, bara för att jag kan.


Deep shit

Waaat, har inget att skriva.
Är helt lost & allt sånt.
 
Tänk er att ha en inbyggd regnjacka i sig, så varje gång det regnar ute så bara trycker man på en knapp och så blir du täckt med en regnjacka. Det hade varit väldigt coolt och jag funderar på att uppfinna det. Det hade dock varit jobbigt att pressa in en regnjacka i någons hud och sen lämna ett öppet sår för att den ska ta sig ut, men jag tycker det låter som en bra idé. Så watch out.
 
Blev trött för två timmar sen och planerade och sova men nu chillar jag på skype med mitt ex från nederländerna ?!?!?!?!? WUT
Och en kille från Leeds, jag diggar hans accent som fan att jag vill gifta mig med den.
 

Stalkar också en kille på en hemsida, jag tror jag börjar bli lite orolig för mig och mina stalking sidor. Fast han är snygg & han har faktiskt snackat med mig ett par gånger så jag kan nog inte direkt sätta in det i kategorin stalka. Men ja YOLO LIIIIXXXXX 
 
Idag var det skola. Tråkiga skola. Sen kom mamsi och hämtade mig och vi stack hem till mormor & morfar. 

Jag längtar tills November för då ska jag bada, sola, dricka kaffe med mormor, gå romantiska promenader på stranden med mig själv, shoppa med en snygg spanjor & dricka isté i baren. JAG LÄNGTAR FAKTISKT MED HELA MITT KÄRA HJÄRTA.
 

Nu tänkte jag dra och äta popcorn och sånt roligt. 
Ha det gutt, godnatt!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus